DROPS Lace

Indhold: 70% Alpaca, 30% Silk
Garngruppe: A (23-26 m)
Vægt/længde: 100 g = ca. 800 meter
Anbefalede pinde: 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Håndvask, max 30°C / Strækkes til rigtige mål og tørres fladt    

DROPS Lace har en eksklusiv blanding af 70% babyalpaca og 30% mulberry silke, spundet til et 2-tråds garn med løbelængde på 800 meter per 100g nøgle. Et nøgle skal være nok til et større kunststrikprojekt.

Garnfibrene er ubehandlet, det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Dette fremhæver bedst garnets naturlige egenskaber og giver bedre form og tekstur.

DROPS Lace er et snøregarn som det er bedst: fantastisk fint og utrolig blødt. DROPS Lace-projekter i dette garn får et luftig udseende og en himmelsk følelse. Lav enkle sjaler, skulderstykker og tørklæder med avancerede og udsmykkede hulmønstre.

Selv om den opgivet strikkefasthed er mindre, anbefaler de fleste opskrifter med hulmønster tykkere pinde eller hæklenål, så hulmønsteret bliver synlig. Afhængig af hvilket resultat du ønsker kan pindestørrelsen variere.

DROPS Lace har multifarver, det betyder at ulden er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, dette giver en mixeffekt.
Made in Peru

 

Garnalternativer: Baby Merino, BabyAlpaca Silk, Cotton Viscose, Delight, Fabel, Kid-Silk, Lace og Safran.